У Львові відбувся Всеукраїнський форум ветеранського бізнесу "Veterano Business Fest"

У Львові відбувся Всеукраїнський форум ветеранського бізнесу
17 травня 2024 р. у м.Львові відбувся Всеукраїнський форум ветеранського бізнесу "Veterano Business Fest", організований Центром соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ ім.І.Франка спільно з ГО "Родини полеглих Героїв Львівщини" за сприяння Міністерства Ветеранів та у партнерстві з Академією соціально-економічних ініціатив й ГС "Консорціум ветеранських організацій сходу". Метою заходу було представлення практичних кейсів ветеранського бізнесу в Україні, огляд місцевих програм допомоги ветеранам й способи інтеграції ветеранів у цивільне життя. У форумі взяли участь представники Дніпропетровської, Запорізької, Вінницької, Житомирської, Волинської й Тернопільської областей.

Вони мали змогу презентувати свій бізнес на виставці та ознайомитись з програмами підтримки ветеранів донорськими організаціями. Ця подія всеукраїнського масштабу сприяла допомозі розвитку ветеранського підприємництва в залученні ґрантових можливостей для подолання бар’єрів у започаткуванні власної справи.

У панельній дискусії на тему ґрантової підтримки ветеранського бізнесу взяв участь Олександр Максимчук - Президент Асоціації благодійників України, Голова Наглядової ради Медичного центру NOVO. Ключовими постулатами виступу стали можливості недержавних медичних установ надавати високоякісну діагностичну допомогу військовим та їхнім родинам, внесення змін до законодавства, що розширить і значно спростить процедуру надання медичних послуг, напрацювання кейсів щодо створення просторів "Клініка Ветерана" і "Садиба Ветерана", які передбачатимуть комплексну медико-психологічну й реабілітаційну допомогу ветеранам та ряду інших ініціатив, зокрема, залучення міжнародних інвестицій для реалізації доброчинних проєктів, що сприятимуть інтеграції ветеранів у цивільне життя.

*Світлини з події люб’язно надані Євгеном Кравсом.

• Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!