Медичний центр NOVO отримав подяку за обстеження військових від Next Step Ukraine

Медичний центр NOVO отримав подяку за обстеження військових від Next Step Ukraine
Колектив Установи благодійного фонду "Центр медичних інновацій" (Медичного центру NOVO) отримав подяку від реабілітаційного Центру Next Step Ukraine за особистий внесок у розвиток благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine у медичній допомозі Захисникам й Захисницям України. 
Це належна оцінка наших друзів та партнерів за невтомну тривалу діяльність NOVO з діагностики та надання консультативних послуг військовослужбовцям та соціально вразливим верствам суспільства.
Тривала співпраця з реабілітаційним Центром допомагає відновлювати здоров'я тим, хто неймовірно важкою ціною та самовідданим служінням українському народові звільняє нас від загарбників і творить майбутнє великої нації! 
Велика подяка за довіру й співпрацю! Разом до Перемоги! 


 


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.