У Варшаві відбулась Міжнародна виставка "Rebuild Ukraine Health & Rehabilitation"

У Варшаві відбулась Міжнародна виставка
24-25 червня у Варшаві проходила Міжнародна виставка-конференція "Rebuild Ukraine Health & Rehabilitation", організована ДП "Прем'єр Експо" з метою залучення іноземних інвестицій задля відновлення людського капіталу.




В заході взяли участь Голова Наглядової ради Медичного центру NOVO Олександр Максимчук, член Наглядової ради Андрій Іонов та медична директорка Анжела Диба.



На Національному стенді "Україна та її проєкти з медичного відновлення" учасники презентували проєкт "Простір відновлення та розвитку ReNOVO", що передбачає створення комплексу з понад 20-и взаємодоповнюваних компонентів для фізичної, медичної та психологічної реабілітації Захисників України, членів їхніх родин та інших категорій соціально вразливих категорій суспільства https://www.novo.lviv.ua/about/renovo/



Зацікавлення іноземними інвесторами проєктами NOVO в реалізації масштабних благодійних ініціатив, які Центр провадить протягом 10-и років, програм з реабілітації військових, інклюзії, навчання медичних працівників у роботі з марґіналізованими верствами громадян тощо стало наріжним каменем співпраці й партнерства між установами. А це - вагомий крок до взаємодії у збереженні та відновленні здоров'я усіх, хто цього потребує у надскладний воєнний час.



Президент "Асоціації благодійників України", Голова Наглядової ради Медичного центру NOVO О.Максимчук зазначає: "Ми з великим ентузіазмом сприймаємо заходи державних і недержавних організацій, що допомагають таким установам, як NOVO, презентувати свою діяльність і залучати партнерів та інвесторів. Представлений у Варшаві проєкт ReNOVO - синергетична модель екосистеми у допомозі тим, хто постраждав від війни з Росією, а також тим, хто їм допомагає, - лікарям, психологам, соціальним працівникам тощо. Фактично ReNOVO - це багатокомпонентна модель реабілітаційного навчально-тренінгового простору.



Приємно, що на виставці було представлено багато центрів з Львова та області, які займаються надзвичайно потрібною на сьогодні справою у відновленні військових. Ми як ніхто розуміємо, що у провадженні такої діяльності один в полі не воїн. Тому Медичний центр NOVO виступив з ініціативою створення загальнонаціональної платформи підтримки Ветеранів "Клініка Ветерана", що, окрім кластерної складової, передбачає створення реєстру установ, що надають медичні послуги соціально вразливим категоріям українців.
Крім цього, на часі масштабування діагностичної складової під брендом NOVO, адже ми маємо чітко відпрацьовану 10-річну модель діяльності у наданні високотехнологічних медичних послуг. Усі вищезазначені ініціативи ми представили широкому загалу під час виставки 24-25 червня, що проходила у Варшаві.



На цьому заході ми спілкувались з тими, хто займається подібною діяльністю в Україні, в першу чергу з керівниками благодійних організацій, які сьогодні чи не найбільше допомагають медицині. В свою чергу презентували своє бачення розвитку медичної галузі в Україні, спрямованої на фізичну, ментальну та соціальну реабілітацію громадян, із можливістю залучення закордонних інвестицій. Наше бачення програми є чітко окресленим, адже і держава, і приватні медичні установи, в тому числі неприбуткові, повинні координувати свою діяльність на засадах взаємодії та партнерства. Приємно вражений увагою гостей з-за кордону до проблем української медицини. Вважаю Міжнародну виставку такого рівня першим кроком у потужній взаємодії між країнами Європи та світу.
Медичний центр NOVO активно рухається у напрямку вдосконалення й розширення діяльності. Попереду в нас велика робота з реалізації нових проектів та благодійних ініціатив. Колектив NOVO завжди налаштований на досягнення благородної мети у допомозі тим, хто захищає нас і Україну".



Дякуємо Rebuild Ukraine Health & Rehabilitation за запрошення і можливість взяти участь в надзвичайно потужному заході, що об'єднав медичні структури України та світу в допомозі нашим Захисникам! Співпраця на міжнародному рівні - необхідна складова нашої Перемоги!


Поділитись:



Новини

Переваги
  • Висококваліфікований медичний персонал. Участь у міжнародних та всеукраїнських заходах дає можливість застосувати найкращий світовий досвід
  • Зручний графік роботи. Ми працюємо 7 днів на тиждень, в будні з 8:00 до 22:00, в суботу з 8.00 до 21.00, в неділю з 10.00 до 17.00. Записуйтесь та приходьте в зручний для Вас час!
  • Високоточне діагностичне обладнання провідних світових виробників з максимальною безпекою та зручністю для пацієнта.